- Stine's Blog - https://somes.dk -

Pasta med grillet peberfrugt, chorizo og flødeost

400 g pasta ex rigatoni,200 g chorizo, 1 løg, 3 fed hvidløg, 200 g grillede peberfrugter på glas, 100 g flødeost, 1 stor dusk frisk oregano, salt og friskkværnet peber.

  1. Kog pastaen i letsaltet vand, til den er al dente., gem lidt af kogevandet, og hæld resten fra.
  2. Pil skindet af chorizoen, og skær den i skiver.
  3. Rist chorizoen på en tør pande, til den begynder at smide fedt og tage farve – sæt til side derefter
  4. Pil og hak løg og hvidløg
  5. Hæld væden fra de grillede peberfrugter
  6. steg først løg og hvidløg i fedtet fra chorizoen, til løgene er klare.
  7. Tilsæt de grillede peberfrugter og flødeosten, og lad den smelte stille og roligt.
  8. Blend det hele til en ensartet sauce og vend saucen med pasta og chorizo. Tilsæt plukket organo, og juster evt konsistensen med lidt af kogevandet fra pastaen.
  9. Smag til med salt og peber, og pynt med resten af oreganoen
  10. Kan serveres med en grøn salat