- Stine's Blog - https://somes.dk -

Tunsalat i avocado med ristet surdejsbrød

2 ds tun i olie, 1 dl cremefraiche 18%, 3 spsk mayonnaise, saft og skal af ½ citron, 1 bundt koriander, 1 lille løg, flagesalt og friskkværnet peber, 4 avocado, saften af ½ citron (resten), 1 bakke spirer, 2 tsk nigella/sorte sesamfrø, 4- skiver surdejsbrød (afh. af str.)

  1. Afdryp tunen og kom den i en skål
  2. Findel med en gaffel og rør med cremefraiche, mayonnaise, citronsaft og-skal
  3. Hak koriander og pil og hak løget fint
  4. Vend koriander og løg i tunsalaten, og smag til med salt og peber
  5. Rist brødskiverne på begge sider
  6. Halver avocadoerne, fjern stenene og dryp citron over
  7. Top avocadoerne med tunsalat og spirer
  8. Drys med sesamfrø/nigella og krydr med salt og peber
  9.  Server  med det ristede surdejsbrød