- Stine's Blog - https://somes.dk -

Æg fyldt med avocadocreme og rejer

4 æg, 1 avocado, 1 imefrugt, salt og friskkværnet peber

Til servering: 250 g rejer, 1 potte brøndkarse, 1 limefrugt, ½ tsk. tørrede chiliflager

  1. Bring letsaltet vand i kog i en gryde. Læg forsigtigt æggene ned i vandet, og kog dem under låg i 10-12 minutter, til de er hårdkogte.
  2. Afkøl æggene, og pil dem.
  3. Halvér æggene på langs, løft forsigtigt blommerne ud med en ske, og læg dem i en skål.
  4. Halvér avocadoen, fjern stenen, og skrab avocadokødet ud.
  5. Blend æggeblommerne sammen med avocado og limesaft i en minihakker/blender, og smag cremen til med salt og peber.
  6. Fyld avocadocremen i en sprøjtepose med stjernetylle, og sprøjt den i hullet på de halve æg, hvor æggeblommerne tidligere var.
  7. Anret de fyldte æg på et fad sammen med rejer, brøndkarse og limefrugt skåret både. Drys med tørrede chiliflager