- Stine's Blog - https://somes.dk -

Quinoasalat to-go

75 g quinoa, 1 skalotteløg, 1 ds kikærter (gerne sorte), 2 spsk finthakket bredbladet persille, 1 økologisk citron, 2 spsk olivenolie, salt og friskkværnet peber, et kvart spidskål, en kvart agurk, 150 g cherrytomater, 300 g stegt kyllingefilet, 8 spsk hummus, 2 spsk finthakket purløg, ( 4 maison jar)

  1. Kog quinoa efter anvisningerne på pakken. Si eventuelt overskydende vand fra
  2. Pil løget, og hak det fint
  3. Skyl og afdryk kikærterne
  4. Vend den kogte quinoa med løg, kikærter og finthakket persille.
  5. Smag til med citronsaft, fintrevet citronskal, olivenolie, salt og peber.
  6. Skær spidskål i tynde strimler
  7. Skyl agurken og skær den i tynde skiver
  8. Skyl tomaterne og halvér dem
  9. Skær det stegte kyllingekød i mundrette bidder.
  10. Fordel hummus i bunden af glassene, læg quinoasalat ovenpå og top med spidskål, agurk, kylling, tomat og purløg