- Stine's Blog - https://somes.dk -

Pakker med nudler, grønt og soyamarineret laks

600 g fersk laksefilet, 250 g nudler, 300 g, grønne asparges, 1 bundt forårsløg, 300 g broccoli, 100 g sukkerærter, 2 spsk. olivenolie, salt og friskkværnet peber, 2 spsk. sesamfrø, 2limefrugter

Sojamarinade: 40 g frisk ingefær, 2 spsk. sojasauce, 1 spsk. rørsukker

  1. Skær laksen ud i store tern på ca. 4 x 4 cm.
  2. Skræl ingefærstykket, og riv det fint.
  3. Rør sojasauce, ingefær og rørsukker sammen.
  4. Vend laksen i marinaden, og lad den marinere i 20 minutter i køleskabet.
  5. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.
  6. Knæk den træede ende af aspargesene.
  7. Rens forårsløg.
  8. Skær asparges og forårsløg i 3 cm lange stykker.
  9. Skyl broccolien, og skær den i små buketter.
  10. Skyl sukkerærterne.
  11. Vend alle grøntsagerne med olie, salt og peber.
  12. Klip 4 stykker bagepapir og 4 stykker alufolie på 40 x 40 cm.
  13. Fordel nudler og grøntsager på bagepapiret, og læg laksen ovenpå.
  14. Pak først maden godt ind i bagepapiret og derefter i alufolie.
  15. Læg pakkerne i ovnen ved 200 grader ca. 7 min. på  hver side (vend dem forsigtigt)
  16. .Anret pakkerne direkte på tallerkenerne, drys med sesamfrø, og servér med limefrugt skåret i både.