Curry med søde kartofler og kikærter

2 løg, 1 frisk grøn chili, 3 fed hvidløg, 3 cm revet frisk ingefær,  500 g søde kartofler, olivenolie til stegning, 2 spsk garam masala-pasta, 1 ds flåede hakkede tomater, 1 ds kokosmælk, 1 ds kikærter, salt og friskkværnet peber, eddike

Tlbehør i øvrigt: 2 dl yoghurt naturel 3,5%, 2 spsk finthakket frisk mynte, 2 spsk finhakket frisk koriander, et par håndfulde saltede cashewnødder 2 Naan brød

  1. Pil løgene, og skær dem i grove ringe.
  2. Rens chilien, og skær den i tynde ringe,
  3. Pil hvidløg og riv det sammen med ingefær.
  4. Skrub eller skræl de søde kartofler, og skær dem i grove stykker.
  5. Svits løgene i en smule olie, tilsæt chili, hvidløg og ingefær, og steg det sammen i 2 minutter.
  6. Rør garam masala-pasta i, og steg, , til det begynder at afgive duft.
  7. Tilsæt søde kartofler og flåede tomater, og lad det simre i 10 minutter.
  8. Hæld kokosmælk og drænede kikærter i, og lad det simre med i endnu 10 minutter.
  9. Smag til med salt, peber og en smule eddike.
  10. Rør yoghurt  med finthakket mynte og koriander, krydr med salt og peber, og server til curryen sammen med Naan og cashew-nødder til drys.
Print denne post Print denne post