- Stine's Blog - https://somes.dk -

Kylling i sennepssauce

ca. 600 g kyllingeinderfilet, eller -bryst, smør til stegning, 1 stort finthakket løg, 2 fed finthakkede hvidløg, 4-5 spsk Dijonsennep,
1 spsk grov sennep, 2,5 dl piskefløde, 2 dl hvidvin/kyllingebouillon
4 dl kyllingebouillon, 1 lille håndfuld hakket timian, 1 laurbærblad, salt og friskkværnet peber, sukker efter smag

Servering: med  basmatiris kogt efter anvisningen på pakken samt dampet broccoli, gulerødder, grønne bønner eller en lækker spidskålsalat

  1. Brun kyllingestykkerne,
  2. Læg de stegte kyllingestykker i et ildfast fad.
  3. Steg løg og hvidløg i ca. 2 minutter, uden de tager farve.
  4. Tilsæt begge typer sennep, fløde, hvidvin, bouillon og urter.
  5. Kog op og smag til med salt og peber
  6. Hæld saucen over kyllingestykkerne
  7. Opvarm ovnen til 200 grader
  8. Sæt fadet i ovnen i ca. 30-40 minutter, til kødet er gennemstegt og saucen tyknet.