- Stine's Blog - https://somes.dk -

Farmors Millionbøf

500 g hakket oksekød max. 10% fedt, 2 finthakkede rødløg, 5 deciliter kraftig bouillon, 1-2 laurbærblade, 1 spsk. Worcestershire sauce, 1-2 spsk soya, friskkværnet peber, Madkulør,
Jævning: 2 teskefulde Maizena udrørt i lidt koldt vand

  1. Kom lidt olie på panden, og brun først kødet grundigt.
  2. Tilsæt løg og svits også dem møre.
  3. Tilsæt bouillon (gerne okse) til kødet sammen med Worcestershire sauce og laurbærblade.
  4. Krydr med lidt friskkværnet peber,
  5. Læg låg på og lad millionbøffen simre 30 minutter.
  6. Fjern låget, og jævn så retten med Maizena udrørt i lidt koldt vand.
  7. Smag den til med salt og peber – og giv den lidt madkulør, til den har den helt rigtige farve.

Serveres med kartoffelmos eller spaghetti/pasta