- Stine's Blog - https://somes.dk -

Vegetarisk bolognese

400 g frisk Fettucine Naturel, 500g Naturli Hakket (ærte- eller soyabaseret), 1 spsk. olivenolie, 1 hakket løg, 1 fed presset hvidløg,
1 dl rødvin,1 flaske/dåse Passata, 3 spsk. tomatpuré,1 tsk tørret basilikum, 1 tsk tørret oregano, 3 laurbærblade, salt & friskkværnet peber, evt. grøntsagsbouillon

Serveres med revet parmesan og et drys af friskhakket basilikum

  1. Svits løg og hvidløg i olie, tilsæt Naturli Hakket og steg i et par minutter.
  2. Tilsæt rødvin og lad det koge ind.
  3. Tilsæt Passata sammen med tomatpuré.
  4. Tilsæt laurbærblade, oregano og basilikum
  5. Lad bolognesen koge ved jævn varme og uden låg i ca. 10 minutter.
  6. Kog fettucine efter anvisning på pakken.
  7. Hvis saucen mangler lidt væske, tilsæt da lidt grøntsagsbouillon.
    Smag til med salt og peber
  8. Servér med Fettucine, basilikum og parmesan efter smag.