- Stine's Blog - https://somes.dk -

Cidergryde, 6 pers

½ nakkekam afpudset for fedt, 5 dl æblecider, ½ tsk tørret timian, 1 tsk salt, peber, 1 laurbærblad, 1 spsk hakket persille, 4 kartofler, 4 løg, 2 persillerødder, 4 gulerødder

Tilbehør: grovflutes eller ristet rugbrød og sennep

  1. Kom kødet i skål eller tæt pose, tilsæt cider, timian, salt, peber, laurbær og persille.
  2. Lad kødet marinere i køleskab natten over.
  3. Skræl kartofler, løg, gulerødder og persillerødder, og skær dem i skiver.
  4. Læg kartofler, løgskiver, persillerodsskiver og gulerodsskiver lagvis i en gryde.
  5. Kom kød og marinade ved.
  6. Kog retten op og lad den simre ca 1 time under tætsluttende låg.