- Stine's Blog - https://somes.dk -

Pebermynteknapper

1 ½ pasteuriseret æggehvide (1 bæger), 400 g flormelis, 6-7 dråber pebermynteolie, evt. mere flormelis

Pynt:100 g mørk chokolade

  1. Pisk æggehviden let, den skal være hvid og skummende, men ikke stiv som til marengs.
  2. Sigt flormelissen og rør den i æggehviden.
  3. Smag til med pebermynteolie og ælt dejen med hænderne.
  4. Brug evt. lidt flormelis på hænderne, hvis dejen klistre.
  5. Tril små kugler på størrelse med 1 kroner, sæt dem på et fad med bagepapir og tryk dem flade med en gaffel.
  6. Lad pebermynteknapperne tørre i mindst 3 timer, gerne natten over
  7. .Smelt chokoladen over vandbad og dekorer knapperne med chokoladestriber.
  8. Læg dem tilbage på bagepapiret og lad chokoladen størkne inden servering.