Uge 1, 2015

604345_old_recipe_card.jpg

Mandag: Eneste dag på job for mig i juleferien

Clubsandwiches

Tirsdag: Skulle have besøgt gode venner i Blovstrød  – men Victoria er stadig sløj, så vi må selv finde på noget til aftensmaden – havner nok i Take-out – men lav f.eks.

Bøf Lindstrøm med ovnbagte rodfrugter

Onsdag: Nytårsaften holdes med Faster og Co

Bestilt maden fra Slagteren Agner Søndergaard – til de voksne

Appetizer: lufttørret skinke med salat, bl. nødder og balsamicoglace

Forret: Hummersuppe med hummerhaler, creme fraiche og lækkert hjemmebagt brød

Hovedret: Oksemørbrad med spansk kartoffel, braiserede svinekæber,  langtidsbagte rødløg, cherrytomater, knoldselleritern og brombærglace

Dessert : Jordbærdrøm med 2 slags chokolademousse, chokoladecrunch i jordbærkompot, toppet med jordbærglace fra Langenæsbageriet.

Børnene har valgt at få Spareribs med bådkartofler, barbecuesauce og grønt og til dessert: isdessert med vafler

Faster laver hendes fine kransekage petitfours og så er der jo de sædvanlige slikfade og chips med dip

Torsdag: Nytårsdag – besøger vi Faster til Chili Con Carne

Chili Con Carne (på rest-steg)

Fredag: Victoria får besøg af en veninde……ellers bare fredagshygge med Disneysjov

Hotdogs og masser af grønt

Lørdag: Nytårsfrokost ved morfar, hvis vi overhovedet kan spise noget til aften, så bliver det nok bare kold mad 🙂 men prøv

Stegt flæsk med persillesauce

Søndag: Sidste dag i juleferien……så vi lader op, pakker tasker mm

Kylling i gryde med skilt sauce og så husker vi at koge ekstra kartofler til mandagens Svenske Pølseret