Uge 27, 2014

604345_old_recipe_card.jpg

Børnenes 1. sommerferieuge, hvor forældrene lige skal arbejder lidt mere…..3 uger endnu faktisk

Mandag: Alexander tager på koloni med SFOèn, og Victoria får besøg af en veninde

Hjemmelavet pizza med peperoni, kyllingestrimler, ost og tomat

Tirsdag: sent hjemme

Hamburgerryg med Flødekartofler, grønt i stave eller dampet broccoli afhængigt af temperament

Onsdag: sent hjemme

Lasagne med blandet salat med flutes og hvidløgssmør

Torsdag: Alexander kommer hjem igen fra koloni og vi får spisegæster, der snupper deres barn med hjem igen

Kalkunsteg i appelsinsauce med ris og dampet broccoli/blomkål

Fredag: De store taget på miniferie ved morfar og vi andre knokler på med festforberedelserne….så vi ryger nok på lidt take-out – men prøv

Grille forskellige pølser med Kold kartoffelsalat II

Lørdag: Husbondens 40 års fødselsdag holdes for “de unge” under 50 🙂 (opskrifter følger)

Menuen, som vi selv lavede fra bunden, endte med at være

Velkomstdrink med vodka, hyldeblomst, lime og Sprite

Kold laks bagt med krydderurter og parmesan

Grøn sauce

Foccacia med timian, kartofler og rødløg

Kold oksemørbrad med marinerede rødbeder

Indbagt kartoffelsalat

Blandet grøn salat med bl.a. asparges og slikærter

Til dessert:  Vanillemousse med bund af marcipan/kakao og toppet med råmarinerede jordbær

Søndag: Husbondens 40 års fødselsdag, som jo er i dag, hvor vi har gæster der er over de 50 plus søskende, svoger og nevø/niece…….i dag er maden udefra 🙂

Vi har bestilt mad ved www.smageriet.dk

Kylling Pomodoro med hvidløg og oregano 

Braiseret oksesteg, gammeldags og mør

Spæde salater med frugt, valnødder og parmesanflager serveret med cremet balsamicodressing

Hvedekernesalat med ristede svampe, rødløg og persille vendt i æblevinaigrette

Rodfrugt fritatta toppe

Italiensk krydret kartoffelsalat med et strejf af chili 

Små ristede kartofler med pesto

Til dessert fra bageren fik vi Walesstang med creme, flødeskum, syltetøj og frugt