OssoBuco (4-6 personer)

6 skiver skank fra kalv eller ung-okse. mel, salt, peber, 3 spsk olivenolie, 1 lille løg, 2 gulerødder, 150 g rodselleri, 2 dl hvidvin, 1 ds. flåede hakkede tomater, 1 fed hakket hvidløg, 2 spsk  hakket persille,

Pynt: revet citronskal

  1. Snit kødskiverne i kanten og vend dem i mel med salt og peber.
  2. Brun kødet i olien og tag det derefter op.
  3. Hak løget, og svits det i gryden sammen med finthakket gulerod og selleri.
  4. Tilsæt vin og lad det dampe lidt af, inden tomater, hvidløg, salt og peber tilsættes.
  5. Kog op, og læg kødet i. Lad retten simre under låg i ca. 5 kvarter,
  6. Tilsæt persille og lad det koge med de sidste 5 minutter.
  7. Smag til med salt og peber.

Pynt retten med revet citronskal

Server med Grov kartoffelmos

Print denne post Print denne post