Jordbærtrifli med vodka

500 g friske jordbær, 6 spsk cuba strawberry (vodka med jordbærsmag),  1½ dl jordbærmarmelade ,3½ dl piskefløde, ca. 30 makroner

  1. Rens jordbærrene og del dem i kvarte.
  2. Gem 8 små jordbær med top til pynt.
  3. Vend jordbærrene i vodka og lad dem stå koldt i ca. 1 time.
  4. Pisk fløden til flødeskum og bland lordbærmarmeladen deri. Find 8 portionsglas el.lign. (a` ca. 2½ dl).
  5. Kom i hvert glas 2 spsk jordbær og drys 2-3 letknuste makroner herover.
  6. Dryp 1 tsk af vodka/jordbærmarinaden over makronerne og læg 2-3 spsk jordbærflødeskum hen over.
  7. Gentag rækkefølgen – til der ikke er mere tilbage – slut dog af med flødeskum.
  8. Dæk portionsglassene til og lad dem stå koldt i højest ½ time.

Pynt med jordbær lige inden servering.

Print denne post Print denne post